1.3.2012

U četiri koraka do savršenih noktiju

U četiri koraka do savršenih noktijuIzbegavajte bazu za lak

Baza koja se nanosi ispod laka za nokte zapravo je beskorisna. Osim što je preparat prepun hemikalija poput formaldehida koji prodiru direktno u vaš nokat, odnosno u kožu, baza neće zadržati lak na vašom noktima. Pripremite nokat tako da tufer natopite alkoholom i prebrišete ga, postupak ponovite tako što ćete ga prebrisati suvim tuferom što će otkloniti masnoću i nečistoću.

Odaberite pravu turpiju za nokte

Žene vrlo često koriste pogrešne turpije za nokte. Obične kakve možemo da pronađemo u neseseru najčešće su pregrube te mogu da oštetite nokat. Koristite blažu i mekšu turpiju koja neće izazvati listanje i pucanje noktiju.

Zamastite kožicu i nokte

Dobro promotrite svoje kožicu oko nokta. Ako je suva i tvrda znači da vrlo lako može doći do pucanja kože i zanoktica za što su losioni za negu ruku preslabi i neefikasni. Pružite vašim noktima i koži odgovarajuću negu uz pomoć maslinovog ulja. Mažite nokte i kožicu uljem i dobro utrljajte, a vaša će vam koža kao i nokti biti zahvalni.

Pravilno nanesite lak

Izvadite aplikator, ocedite ga na ivicu bočice jednom sa svake strane i četkica je spremna za lakiranje nokta? To je pogrešno jer na taj način na aplikatoru se mogu pojaviti grudvice ili prevelike količine laka.

Ako želite uredne nokte pokušajte na ovaj način: Pre neko što krenete da lakirate nokte nekoliko puta sa svake strane iscedite aplikator na ivicu bočice i to od samog vrha sve dok ne poprimi spljošten izgled. Nakon toga sam vrh četkice umočite u lak i u tri duga poteza (leva strana, desna strana pa sredina nokta) nalakirajte nokat.

picture

RUŽA SAPUN
Posebno upakovani u jedinstvena, unikatna pakovanja, atraktivnih oblik...picture

picture

Antirid krema sa hijaluronom
Namenjena je tankoj koži oko očiju.Kombinacija jojobinog, bademovog i ...picture

picture

Tonik za lice sa pomorandžom
Da li ste se ikada zapitali čemu služi tonik za lice? Ovaj proizvod m...picture