4.3.2012

Pomoć u minut do 12

Pomoć u minut do 12Ako hronično patite od bolesti savremenog doba koja se zove nedostatak slobodnog vremena, budite u pripravnosti i uvek u rezervi imajte spremne neke „alatkice za lepotu“

Opšte je poznata stvar da nam nokti obavezno izgledaju ružno i aljkavo ako ih mažemo na brzinu, posebno kada je reč o crvenim nijansama. Zato izbegavajte da nokte lakirate onda kada za to nemate vremena, već primenite neki od metoda koje vam Lisa preporučuje. Kupatilo kao vašu oazu lepote nemojte zatrpavati bespotrebnim teglicama koje ćete samo jednom - dvaput koristiti. Preporučujemo vam da uvek u rezervi imate stvarčice koje će vam zaista pomoći „u minut do 12”, baš kada vam „gori pod nogama“ a morate dobro da izgledate. Tu spadaju ukrasne šnalice, nalepnice za nokte, pena i vikleri za kosu, dobra četka za feniranje, depilator, tračice ili rajfovi za kosu.

ŠTA ĆU S KOSOM?

Frizerka je popunila sve termine tri dana unapred, ceo dan ste na poslu i kući ste stigli sat i po vremena pred ponovni, obavezni izlazak na poslovnu večeru. Ako imate dužu, prelomljenu kosu, probajte skroz da je ispravite presom ili krajeve namotajte na velike „čičak“ papilotne.

NESREĐENI NOKTI

Potrudite sa da u svojoj “kozmetičkoj fioci” uvek u rezervi imate nalepnice za nokte sa desenom koji volite, jer sigurno će vam u jednom trenutku i te kako zatrebati. Ako žurite i nemate vremena za detaljno sređivanje noktiju, skinite stari lak i nokte prelepite ukrasnim nalepnicama.

picture

Polumasna vitaminska krema
Ljudskom organizmu neophodna je tečnost iz dva razloga: da bi izbacio ...picture

picture

Noćna krema sa kolagenom
Kolagen je snažan protein u borbi protiv bora i doprinosi regeneraciji...picture

picture

Vanilla body butter
Nemojte zaboraviti da je koža naš najveći organ. Negujte je! Nanošenje...picture