23.3.2012

Sredite obrve za tili čas

Sredite obrve za tili čas1. Očešljajte obrve i sedite blizu prozora jer ćete zalutalu dlačicu najlakše uočiti na prirodnoj svetlosti.
2. Koristeći uveličavajuće ogledalo, najpre iščupkajte nekoliko dlačica iz obe obrve. To je jednostavniji način nego da pokušavate da oblikujete jednu po jednu obrvu. Unutrašnja ivica obrve treba da bude iznad unutrašnjeg ugla oka, a najviša tačka luka obrve treba da bude iznad spoljašnje ivice dužice oka (iris). Nikada nemojte čupati dlačice iznad obrva jer ćete ih vizuelno spustiti, a oči smanjiti.
3. Kada su u pitanju duže, deblje i uvrnute dlačice, prvo ih počešljajte nagore, a onda specijalnim makazicama za obrve isecite vrh koji se nalai iznad linije obrva. To je mnogo bolje nego da ih iščupate, što kreira praznine, a to nije dobra vest jer se obrve i inače vremenom istanjuju i proređuju.
4. Sada očešljajte obrve ravno nadole i ponovite postupak.
5. Nakon čupanja obrva uvek upotrebite gel za smirivanje osetljive kože kapaka. Najbolji je onaj koji sadrži aloju, radi ublažavanja crvenila.
6. Na kraju, očešljajte obrve u konačan oblik i premažite ih specijalnim preparatom (voštanom olovkom) koja će ih fiksirati.

picture

Dnevna krema sa jojobom
Sadrži visok procenat ulja jojobe, koje dovodi do hidratacije kože i i...picture

picture

Noćna krema sa Q 10
Osmišljena je za negu kože tokom noći. Značajno regeneriše kožu i ubla...picture

picture

Sportsko ulje
Upotrebljava se za masažu tela, ali u svom sastavu pored ostalog, ima ...picture