23.3.2012

Sredite obrve za tili čas

Sredite obrve za tili čas1. Očešljajte obrve i sedite blizu prozora jer ćete zalutalu dlačicu najlakše uočiti na prirodnoj svetlosti.
2. Koristeći uveličavajuće ogledalo, najpre iščupkajte nekoliko dlačica iz obe obrve. To je jednostavniji način nego da pokušavate da oblikujete jednu po jednu obrvu. Unutrašnja ivica obrve treba da bude iznad unutrašnjeg ugla oka, a najviša tačka luka obrve treba da bude iznad spoljašnje ivice dužice oka (iris). Nikada nemojte čupati dlačice iznad obrva jer ćete ih vizuelno spustiti, a oči smanjiti.
3. Kada su u pitanju duže, deblje i uvrnute dlačice, prvo ih počešljajte nagore, a onda specijalnim makazicama za obrve isecite vrh koji se nalai iznad linije obrva. To je mnogo bolje nego da ih iščupate, što kreira praznine, a to nije dobra vest jer se obrve i inače vremenom istanjuju i proređuju.
4. Sada očešljajte obrve ravno nadole i ponovite postupak.
5. Nakon čupanja obrva uvek upotrebite gel za smirivanje osetljive kože kapaka. Najbolji je onaj koji sadrži aloju, radi ublažavanja crvenila.
6. Na kraju, očešljajte obrve u konačan oblik i premažite ih specijalnim preparatom (voštanom olovkom) koja će ih fiksirati.

picture

Pakovanje za kosu sa kokosom
Jedan od najlepših ukrasa na ženi je kosa.Ona treba da bude zdrava i n...picture

picture

Ulje za telo
Sastoji se od mešavine prirodnih ulja sa dodatkom AD vitamina. Nebroje...picture

picture

Krema protiv celulita
Celulit nastaje kao posledica prekomernog skladištenja masnoća ispod v...picture